HÄR gör vi plats för mat, hälsa, träning, kunskap, skapande och möten mellan människor som ger en god magkänsla.

MARTIN BRUNNBERG GÄSTAR DR.MAT

Unikt tillfälle att lära dig av mästarnas mästare. Martin är enligt oss på Dr.Mat en av de mest kunniga inom näringsfysiologi och matens påverkan på kroppen. Han är utbildad näringsfysiolog och har 20 års erfarenhet inom området. Han har varit aktiv inom grundforskning kring diabetes, skrivit 7 böcker och faktagranskat många välkända hälsoprofilers böcker som står ute på hyllorna idag.
Martin är tillsammans med Fredrik Paulun grundare till Svenska Näringsakademin som har utbildat över 2000 kostrådgivare. När han inte utbildar så håller han sig uppdaterad på de senaste forskninges rönen och har varit skribent i flertalet branschtidningar.
Vi är så glada över att kunna erbjuda er 7 st unika workshops där vi kombinerar teori med praktik. I alla workshops bjuds du på en sjukt god middag som gör kroppen friskare med noga utvalda råvaror.
18 MARS kl 18.00-19.00

MAXIMERA DIN HÄLSA MED RÄTT NÄRING

föreläsning + middag (Pris 295kr)

En introduktion till hur du kan äta dig till ett längre och friskare liv. I denna klass går vi igenom grunden till en hälsosammare kosthållning och vi kommer nudda vid samtliga områden som tas upp i fördjupningsklasserna. Denna klass kan med fördel tas innan en fördjupningsklass.

anmälan
1 APRIL kl 17.30-19.00

BIOHACKA DIN HÄLSA MED NATURENS SUPERKRAFTER

föreläsning + workshop + middag (Pris 385kr)

För dig som verkligen vill ta din hälsa till en ny nivå och påverka den i detalj ger vi dig här kunskapen om hur du genom att inkludera vissa livsmedel boostar din hälsa. Du kan alltså äta dig till bättre uthållighet, förbättrad sömn och återhämtning genom att äta vissa livsmedel. I slutet av kvällen får du smaka på olika funktionella smoothies och tips om hur du skapar smoothies för just dina behov.

anmälan
14 APRIL kl 17.30-19.00

HÄR FÅR DU EKVATIONEN PÅ FRISK APTIT OCH EN KROPP I BALANS

föreläsning+ workshop + middag (Pris 385kr)

Trött på alla dieter? Vi förespråkar inte någon speciell trend eller diet utan utgår ifrån forskningen. Med detta som grund berättar vi hemligheten bakom hur du kan ta makten över din hälsa genom att ge kroppen rätt näring, hur du påverkar din aptit och svarar på hur viktig förbränningen egentligen är. Vi ger dig enkla tips på små justeringar som gör stor skillnad. Och måste man verkligen alltid göra ”rätt”? Sista halvtimmen serveras en middag som tar avstamp i det som presenteras, vi går igenom ingredienserna, svarar på frågor och ger tips på rätter, drycker och kombinationer som du kan använda dig av hemma.

anmälan
29 APRIL kl 17.30-19.00

DIN TARMFLORA STYR DIN FYSISKA OCH PSYKISKA HÄLSA – VI LÄR DIG STYRA TARMFLORAN!

föreläsning+ workshop + middag (Pris 385kr)

Tarmfloran och dess påverkan är ett av det största forskningsområdena i dagsläget. Aldrig har intresset varit större. Våra goda bakterier sägs vara nyckeln till en god hälsa, med en bra flora minskar vi risken att drabbas av infektioner, allergier, diabetes och vissa cancertyper. Tarmbakterier har också kopplats till hur vi mår psykiskt. Med rätt flora kan du påverka din hälsa på en mängd områden! Vi avlutar kvällen med att smaka av olika produkter av Dr.Mats fermenterade sortiment och vi ger tips hur man enkelt kan få i sig mer goda bakterier i vardagen.

anmälan
6 MAJ kl 17.30-19.00

BIOHACKA DIN HÄLSA MED PRECISSIONSMEDICIN

föreläsning+ workshop + middag (Pris 385kr)

Detta är en klass för dig som antingen lever med, för högt blodtryck, blodfetter/kolesterol, ojämnt blodsocker, övervikt eller för dig som är född med ett genpaket och sjukdomar i släkten som ökar risken för så kallade välfärdssjukdomar.
Med kosten som verktyg kan du påverka dina blodvärden och det är enklare än de flesta tror. Vi ger dig knepen. Sista halvtimmen serveras en middag som tar avstamp i det som presenteras, vi går igenom ingredienserna, svarar på frågor och ger tips på rätter, drycker och kombinationer som du kan använda dig av hemma.

anmälan
20 Maj kl 17.30-19.00

KRYDDOR SOM MEDICIN – GÖR DIN EGEN KRYDDSHOT ANPASSAD EFTER DINA BEHOV

föreläsning+ workshop + middag (Pris 385kr)

I tusentals år har människan världen över använt kryddor och örter för dess goda substanser och läkande effekt. Denna kväll går vi igenom våra favoriter bland medicinalkryddor, vi granskar vilka som har evidensbaserad forskning bakom sig, vad vi vet efter tusentals åra av erfarenhet och sunt förnuft samt vad som faktiskt är gamla myter. I slutet av kvällen får du smaka på olika kryddshots och tips om hur du skapar din unika kryddshot för just dina behov.

anmälan
28 Maj 17.30-19.00

HUR PRESTERAR DU BÄTTRE MED RÄTT MAT

föreläsning+ workshop + middag (Pris 385kr)

Du vill ge din kropp det lilla extra för att prestera bättre i gymmet på löparrundan eller på jobbet i form av fokus, mental prestation för att ta bättre beslut. Vi tittar närmare på livsmedlen som ökar syreupptaget, muskeluppbyggnad och styrka.

anmälan

Adress

Tegnérgatan 5
111 35 Stockholm
Tel: +46(0)70 615 32 22

Sociala medier

Öppettider

Mån-Tor: 08.00-19.00
Fredag: 08.00-16.00
Lör-Sön: Stängt