fbpx

Vårt sortiment

Doktor Mat bygger på riktigt god mat och mycket kunskap. Vad vi äter påverkar hur vi mår. Rätt mat stärker immunförsvaret, hämmar inflammationer i kroppen och förebygger eller lindrar många av vår tids folksjukdomar. Med Doktor Mat hoppas vi kunna bidra till att öka medvetenheten och sprida kunskap kring mat, hur den påverkar kroppen och hur gott det är att äta rätt.

Våra kryddor

I tusentals år har människan runt om i hela världen använt sig av örter och kryddor för smaksättning men också för dess läkande verkan. Förutom att de ger det där lilla extra i maten är de en del av en hälsosam kosthållning eftersom de innehåller mängder av goda substanser.

KRYDDSHOTS

Våra shots är fullproppade med kryddor som nyttjats världen över i hundratals år för dess erkända positiva effekter på hälsan. Noga sammansatta för att ge din kropp bästa möjliga förutsättning beroende på behov.

KVASS

Fröken Flora är en exklusivt dubbelfermenterade kvass. Varsamt tar vi tillvara på vätskan från våra fermenterade grönsaker och adderar ytterligare hälsosamma råvaror för att sedan fermentera ännu en gång. En månads förädlingsprocess ger oss små unika batcher som varierar i färg och smak beroende på ingredienser. Alltid fulla av levande bakterier för din ”flora”, en del av ditt naturliga försvar

Fermenterat

Sedan start har vi alltid adderat något av vårat egenfermenterade sortiment i våra rätter. Som att de är fulla av mjölksyrebakterier – som hämmar inflammation, boostar immunförsvaret och sänker blodsockernivåerna – inte räcker så är de också en smakhöjare till vilken rätt som helst.

BASVAROR

Att göra goda val i vardagen är inte det enklaste men vi gör det lite enklare för dig.
Med våra basvaror vet du att du alltid har ett hälsosamt alternativ nära till hands.

dressing

Våra krämiga dressingar kan man inte få nog av! Vi väljer noga ut och kombinerar råvaror som får smaklökarna att hoppa av lycka och kroppens alla celler att spänna musklerna. Givetvis är den gjord från grunden på helt naturliga ingredienser och sätter smak på vilken måltid som helst.

Adress

NK Stockholm
HAMNGATAN 18-20
111 47 STOCKHOLM
08 762 8077
Tegnérgatan 5
111 35 Stockholm
Tel: +46(0)70 615 32 22

Sociala medier

Öppettider

NK Stockholm
Mån-Fre: 10.00 – 20.00
Lör: 10.00 – 18.00
Sön: 11.00 – 17.00
Tegnérgatan 5
Mån-Tor: 08.00-19.00
Fredag: 08.00-16.00
Lör-Sön: Stängt