HäR gör vi plats för mat, hälsa, träning, kunskap, skapande och möten mellan människor. Allt som ger en god magkänsla.

VÅRA EVENT

Välkommen till oss på Dr.Mat. Vi arrangerar spännande event och workshops själva samt ihop med intressanta samarbetspartners. Givet nuläget med Covid-19 är samtliga av våra event tyvärr lagda på is tillsvidare. Är det något ni gillar, skicka en intresseanmälan så återkommer vi när vi kör igång igen.

Hoppas du kan hitta något spännande som passar dig.

Vår fullständiga kalender

MARTIN BRUNNBERG GÄSTAR DR.MAT

Unikt tillfälle att lära dig av mästarnas mästare. Martin är enligt oss på Dr.Mat en av de mest kunniga inom näringsfysiologi och matens påverkan på kroppen. Han är utbildad näringsfysiolog och har 20 års erfarenhet inom området. Han har varit aktiv inom grundforskning kring diabetes, skrivit 7 böcker och faktagranskat många välkända hälsoprofilers böcker som står ute på hyllorna idag.
Martin är tillsammans med Fredrik Paulun grundare till Svenska Näringsakademin som har utbildat över 2000 kostrådgivare. När han inte utbildar så håller han sig uppdaterad på de senaste forskninges rönen och har varit skribent i flertalet branschtidningar.
Vi är så glada över att kunna erbjuda er 7 st unika workshops där vi kombinerar teori med praktik. I alla workshops bjuds du på en sjukt god middag som gör kroppen friskare med noga utvalda råvaror.
Martins workshops

MAMA LOVE

Är det någon gång i livet som man verkligen behöver ta hand om sig själv så är det när man har en liten bebis eller toddler. Att bli mamma är så otroligt omvälvande på så många plan, både fysiskt och psykiskt. JOLO, Josefina och Louise har skapat Mama Love för att hjälpa nyblivna mammor att hitta (tillbaka) till en hälsosam livsstil med rätt mat, rörelse och återhämtning, med de nya förutsättningar som ni har i era fantastiska mammakroppar.
Mama Love är en serie träffar på fem tillfällen där vi går igenom ; livsstil, träning, yoga, mat och även kunskap om de hormoner som reglerar vårt mående. Dr.Mat bjuder på något uppfriskande som boostar kroppen. Med Mama- Love får du ökad energi, mer kunskap, inspiration och konkreta verktyg för att hjälpa dig att må riktigt bra i den nya rollen som mamma och kunna njuta av den första tiden med ditt barn. Såklart tar ni med er bebis eller toddler på träffarna. Göm inte en filt om ni vill lägga er bebis på golvet, och kanske någon leksak eller annat som kan underhålla beroende på barnets ålder. Varmt välkomna!
Mama loves workshops

FREDAGS MAGi

Lämna veckan bakom dig, ladda om och starta helgen med rätt energi. I samarbete med Magnus och Sheila från About Yoga bjuder vi på Dr.Mat in er till helt unika fredags aw’s. Istället för att ”varva ned” i baren så fyller vi på med ny energi, kunskap och kreativitet. Vi skapar små minnesfyllda upplevelser som ger värde och som du tar med dig in i helgen.
Vi börjar med kombon yoga och fermentering, två fantastiska
upplevelser som ger en riktigt god magkänsla. 1 timma yoga och 1
timma fermentering och du går hem med din alldeles egen blandning av grönsaker, en nytränad kropp och ett rofyllt sinne.
FREDAGS MAGi kalender

BLOMMOR & MAT

Tillsammans med Nordiska Blommor bjuder vi på Dr.Mat in till det bästa naturen har att erbjuda, vackra blommor och riktigt god mat.
Vi erbjuder unika upplevelser fyllda av kreativitet, kunskap och njutning.
Vi kommer ha olika teman, ”kransbindning & trerätters”, ”bordsdukning som passar maten du serverar” och ”blommor på bordet och blommor i maten” är några av våra teman.
Blommor & Mat kalender

FERMENTERA MERA & EN FRISKARE MIDDAG

Välkommen till en kväll med oss på Dr.Mat där temperaturer, salthalter och goda bakterier står högst upp på agendan. Vi börjar kvällen med att prata om varför vi aldrig serverar en rätt utan fermenterade grönsaker, hur denna metod använts enligt tradition världen över och vilka positiva effekter de syrliga grönsakerna har på din hälsa.
Du får smaka på ett urval av våra fermenterade grönsaker och vi pratar om hur vi använder dem i maten. Vi går från teori till praktik och du väljer från en buffé av grönsaker, kryddor och örter för att göra dina alldeles egna fermenterade grönsaksblandningar att ta med hem. Det ingår utbildningsmaterial som gör det enkelt för dig att fortsätta fermentera hemma.
En sjukt god middag som gör kroppen friskare ingår i workshopen. Du väljer själv om du vill äta den innan, under, efter workshopen eller ta med dig den hem.
Kalender

Adress

Tegnérgatan 5
111 35 Stockholm
Tel: +46(0)70 615 32 22

Sociala medier

Öppettider

Mån-Tor: 08.00-19.00
Fredag: 08.00-16.00
Lör-Sön: Stängt