HÄR gör vi plats för mat, hälsa, träning, kunskap, skapande och möten mellan människor som ger en god magkänsla.

MAMA LOVE

Är det någon gång i livet som man verkligen behöver ta hand om sig själv så är det när man har en liten bebis eller toddler. Att bli mamma är så otroligt omvälvande på så många plan, både fysiskt och psykiskt. JOLO, Josefina och Louise har skapat Mama Love för att hjälpa nyblivna mammor att hitta (tillbaka) till en hälsosam livsstil med rätt mat, rörelse och återhämtning, med de nya förutsättningar som ni har i era fantastiska mammakroppar.
Mama Love är en serie träffar på fem tillfällen där vi går igenom ; livsstil, träning, yoga, mat och även kunskap om de hormoner som reglerar vårt mående. Dr.Mat bjuder på något uppfriskande som boostar kroppen. Med Mama- Love får du ökad energi, mer kunskap, inspiration och konkreta verktyg för att hjälpa dig att må riktigt bra i den nya rollen som mamma och kunna njuta av den första tiden med ditt barn. Såklart tar ni med er bebis eller toddler på träffarna. Göm inte en filt om ni vill lägga er bebis på golvet, och kanske någon leksak eller annat som kan underhålla beroende på barnets ålder. Varmt välkomna!
17 MARS 10.00-11.15

INTRODUKTION TILL ”MAMA LOVE”

Gratis

Detta är ett introduktionstillfälle där vi vill bjuda er på ett smakprov på vad serien kommer att handla om; livsstil, träning, yoga, mat och även kunskap om de hormoner som reglerar vårt mående.

anmälan
24 MARS 10.00-11.15

INTRODUKTION TILL ”MAMA LOVE”

Gratis

Detta är ett introduktionstillfälle där vi vill bjuda er på ett smakprov på vad serien kommer att handla om; livsstil, träning, yoga, mat och även kunskap om de hormoner som reglerar vårt mående.

anmälan
14 APRIL kl 10.00-11.15

MAMA LOVE 1 – LIVSSTIL

75 min inkl. något uppfriskande från Dr.Mat (1500kr för 5 klasser)

Under vår första Mama Love-träff i serien fokuserar vi på livsstilens betydelse för välmående och hälsa, hur man lättast förbättrar sina vanor och skapar bestående förändringar. Vi tittar på sömnens betydelse och vad man kan göra när man inte får sova på nätterna, vikten av att röra på sig varje dag och att ge både kroppen och själen bästa möjliga näring. Vi ger er tydliga verktyg och en plan för att implementera nya vanor.

anmälan
21 APRIL kl 10.00-11.15

MAMA LOVE 2 – BÄSTA MATEN FÖR MAMAS

75 min inkl. något uppfriskande från Dr. Mat (1500kr för 5 klasser)

Vid detta andra tillfälle i serien Mama Love pratar vi mat – vad som ger kroppen rätt näring och bestående energi och vi ger konkreta tips kring vad man kan man stoppa i sig när det ska gå snabbt och man knappt hinner äta själv. Vilken mat är bäst att satsa på när energin dippar efter amningsmarathon, vaknätter eller timslånga barnvagnspromenader? Vi delar med oss av våra erfarenheter från när vi själva hade bebisar och ger er våra bästa hacks samt förslag på snabb och bra mat att ta till när man är sådär fullkomligt slut och bara vill ha socker!

anmälan
28 APRIL kl 10.00-11.15

MAMA LOVE 3 – YOGA FÖR ENERGI, BALANS OCH ÅTERHÄMTNING

75 min inkl. något uppfriskande från Dr. Mat (1500kr för 5 klasser)

Under det tredje tillfället kommer vi att fokusera på de inre domänerna och på att hitta in i kroppen. Vi kommer att börja med att göra ett energigivande och stärkande yogapass med fokus på att stärka nervsystemet, balansera hormonsystemet och på att minska och släppa på stress och spänningar. Vi avslutar med en kortare men kraftfull meditation och en lång, härlig avslappning och vila. Vi kommer också göra några härliga, balanserande andningsövningar och ge er konkreta yogiska verktyg och tips som ni kan ta med er hem.
Kom i bekväma kläder som ni kan röra er i. Alla kan delta oavsett tidigare erfarenhet. Vi tillhandahåller yogamattor och filtar.

anmälan
5 MAJ kl 10.00-11.15

MAMA LOVE 4 –KOLL PÅ DINA HORMONER

75 min inkl. något uppfriskande från Dr. Mat (1500kr för 5 klasser)

På det fjärde tillfället i serien Mama Love fokuserar vi på de kvinnliga hormonerna och hur de förändras genom livet, i synnerhet den spännande och omvälvande process som börjar när vi närmar oss 40, det s.k. förklimakteriet. Vi gästas av författaren och föreläsaren AnnaLena Eriksson som bl.a. kommer att dela med sig av sina bästa tips för att må bäst under den här perioden. Ni kommer att gå därifrån med ökad kunskap om era kroppar och hormoner och vad man kan göra för att må bättre i olika faser i livet.

anmälan
12 MAJ kl 10.00-11.15

MAMA LOVE 5 – MAMA STRENGTH

75 min inkl. något uppfriskande från Dr. Mat (1500kr för 5 klasser)

På det femte och avslutande tillfället i Mama Love-serien fokuserar vi på att bygga en stark och stabil Mama-kropp. Vi jobbar med egen kroppsvikt samt gummiband och kettlebells, samt -om man vill – sin bebis kroppsvikt. Fokus är en stark core och att få kontakt med musklerna i sätet som lätt kopplas ur under graviditeten. Alla kan delta oavsett träningsbakgrund och vi anpassar passet efter gruppen och de individuella deltagarnas förmåga. Ni kommer att gå därifrån med enkla och säkra övningar att göra hemma eller på gymmet. Kom i bekväma kläder som ni kan röra er i, vi tillhandahåller alla mattor och träningsverktyg.

anmälan

Adress

Tegnérgatan 5
111 35 Stockholm
Tel: +46(0)70 615 32 22

Sociala medier

Öppettider

Mån-Tor: 08.00-19.00
Fredag: 08.00-16.00
Lör-Sön: Stängt